Fantasy szerző

2022. január 08. 15:05 - Kami könyvei

Játékbaba Requiem

Sziasztok

Gyertek Kami könyvei fb csoportba mini fantasy novellát olvasni :)

Öt részes karácsonyi +18, nyomokban Diótörőt tartalmaz

Játékbaba Requiem

részlet

"Drosselmeyer egészen addig nem volt tisztában saját döntéseivel, amíg azok veszélyes vizekre nem vitték ismét és Necreya előtt állva nem találta magát. Úgy nézett le a lányra, mintha maga sem értené, mi vonzotta oda. Elengedni képtelenül a szemkontaktust érintette meg szálkás ujjaival Necreya arcát és óvatosan elnyíltak ajkai. Meg akarta értetni vele, hogy mit kell tenniük. Menniük kell, amíg nem késő. Ezt akarta mondani. Amikor faerezett szépen megmunkált ajka ehelyett a lányéra tapadt és az ő törékeny teste kimerevedett ölelésében, már tudta, hibát követett el. A kormos ajkak felreszkettek a súrlódásra, de nem húzódtak el. Legalább is nem azonnal.
- És most már megcsókoltál? – suttogta végül a lány és nyelt egy karcosat ahogy a torka kiszáradt. Csak a hamutól, bizonygatta magának is, de nem kellett szavakra váltania, mert Drosselmeyer szemében zavar villant és azonnal az ajtó irányába indult.
- Mi ez a csókmánia nálad? Mennünk kell, mielőtt Mausekönig vissza nem tér. Marie-hoz kell mennünk. – ismételgette magát, hogy kérdésére úgy tűnjön, nem vár választ. Öles lépésben szelte át a szobát, hátra hagyva Necreya-t. - Az Egérkirály is bizonyára odatart, miután azt hitte megölt. Ezek szerint nem utánad jött. Azt hittem, későn érkezem azért törtem be az ajtót. Úgy tűnik mégiscsak be akart előzni. Meglepetést okozni azáltal, hogy mire Marie-hoz érsz a fegyverrel, ő ott várjon téged és ott végezzen majd veled. – nyilatkoztatta ki a férfi végül frusztráltan és hátra sem akart nézni. Mit művel? Lehet, hogy Mausekönig már Marie-nál van vagy épp az életére tör, ő meg itt csókolgat egy lányt, aki olyan naiv, hogy akkor sem ismerne fel egy igazi csókot, ha belefullasztaná. Nincs erre idejük! Szidta meg magát végül Drossel újra és újra, egyre bosszúsabbá válva.
- Engem még sosem… - ahogy a lány elsuttogott szavai utolérték, Drosselmeyer elfelejtette hogyan kell lépni. Mintha fafaragvánnyá vált volna, belekövült a mozdulatba. Pedig elhatározta, nem fordul vissza nehogy megbánja. Annyira eltökélt volt, hogy kellő határozottsággal vetett véget az előbbi beszélgetésnek azzal, hogy tüntetőleg hátat fordított. Meglepetésként érte, hogy Necreya talán még koránt sem végzett. Amit a lány mondani készült előre megrémítette. Naivnak gondolni egészen más, mint mikor igazolást is nyernek feltételezései. Tényleg sosem csókolták még meg? És Drosselmeyer tényleg foglalkozik ezzel?
Sebtében fordult vissza Necreya felé, ezt se legyen ideje megbánni.
- Ki vagy te? – a férfi szemei szinte szikrákat szórtak, ahogy visszafelé már ügetésre váltott. Kérlelhetetlenül ragadta derékon a mögötte állót és Necreya megrettenő szemeibe nézett, hogy szigorú, fürkésző pillantással elhallgattassa. – Hogyan kerültél a házamba? Az, hogy segítettél nekem, vagy segíteni akartál rendben is volt egészen idáig. De most, hogy csak ketten vagyunk és nyertünk egy kis egérutat, azt hiszem kíváncsivá tettél. Lány, akit még ennyi idősen sem csókoltak meg. Remélem nem a fagyöngytől beszélsz félre. – tapadt ekkor erőteljesen kíváncsisága tárgyára saját szájával, és anélkül, hogy engedélyt kért volna, szétfeszítette a nyelvével ajkait.
Necreya azt hitte már-már az is fából lesz, de ahogy Drosselmeyer puha nyelve vágyódó táncot lejtett a szájában, társát keresve, a lány erőtlenül adta meg magát az új tapasztalatnak."

 

A teljes történet Kami könyvei fb csoportban olvasható.

Köszönöm, ha kerestek bennünket.

Kép forrása: Internet

by

Kami

 

Címkék: Diótörő
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamikonyvei.blog.hu/api/trackback/id/tr4016807220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fantasy szerző
süti beállítások módosítása