Fantasy szerző

2021. október 15. 12:55 - Kami könyvei

Halloween-i játék Kami könyvei fb csoportban!

Sziasztok sziasztok
Franken-Scream
Az október 31-én levő halloween-i szerepjátékra Shakespeare (Balogh Károly) megírta az alapot. Azt kell mondjam, elfogultság nélkül, hogy tökély.
Hamarosan felkerül, hogy elkezdhessetek készülni karakterekkel, eseményekkel.
Biztos vagyok benne, hogy elnyeri a tetszéseteket. :)
Úgy hogy hamarosan jövünk, kezdjetek el felhangolódni... ;)
Gyertek játszani Kami könyvei fb csoportba!
 
Kép forrása: Internet
by
Kami
Szólj hozzá!
2021. október 14. 10:05 - Kami könyvei

Szerepjáték Kami könyvei fb csoport

Sziasztok sziasztok
Na és akkor van még idő, így tehát az első játék, amennyiben megszavazzátok, hogy legyen havi 1 szerepjáték nálunk Kami könyveiben; hátha nem csak ketten leszünk, meg hárman, mint legutóbb. Ha az időpont nem ideális; szóljatok. Rugalmas vagyok.
Október 31. - 16:00
Halloween - Franken-Scream címmel
(illetve a vendégszerzőkön múlik, még milyen címmel)
egy Frankeinstein sztori
vámpírokkal, farkasváltókkal, vérfarkasokkal, szellemekkel, zombikkal, szörnyekkel, boszikkal vagy ki amilyen karaktert hoz.
Ki szeretne még játszani? Kami könyvei fb csoportban kommentben jöhet a játékkiíró-poszt alá a jelentkezés, játékra, alap írásra egyaránt, legkésőbb október 15-ig.
 
Puszó nyuszók
Gyertek írni és olvasni :)
Kép forrása: Internet
by
Kami
Címkék: Szerepjáték
Szólj hozzá!
2021. október 14. 09:54 - Kami könyvei

VENDÉGSZERZŐK Kami könyvei fb csoportban 2021. Október

Sziasztok
Az utóbbi időben a Blogon is, de a Kami könyvei fb csoportban is egyre több szó esik szerencsére arról, hogy mennyi vendégszerző támogatását élvezi ez az aprócska, családias kis hely. Örömömre sokan adták áldásukat, egyben nevüket is ahhoz, hogy publikáljanak Kami könyveiben is; ezzel színesítve a palettát. Ami egyrészről jó, mert nem válunk egysíkúvá; másrészről nívós versekkel; én-történetek Töredékeivel; romantikus, már-már shakespeare-i magasságokkal is találkozhatunk ezen alkotások között.
Én érzem magam megtisztelve, amikor olvashatom őket sorra, és elmondhatom nekik is, de az olvasó közönségnek is, hogy kivételes tehetségek; különc; különleges személyiségek, mint talán én magam is; és vannak igencsak megdöbbentő írásaik, vagy épp olyan törékenyek, mint a pillangó szárnya. Sok jelzővel illethetném vendégszerzőimet, de ahányan vannak, annyira sokrétűek és élettel teliek.
Szeretném, ha most itt, elolvashatnátok a Bemutatkozásaikat is, alig néhány sorban; és ha egyszer eszetekbe jut ellátogatni Kami könyveibe; miattuk is tennétek, hiszen tényleg rendkívüli tud lenni, amit csinálnak.
Mondják el ők maguk miben jók és honnan érkeznek; ti olvasók pedig bátran gyertek be közénk, hogy találkozhassatok velük is és munkájukkal is. Még ha csak interneten is; kicsit amolyan virtuális Pilvax Kávéház módra.
Na lássuk; mit mondanak ők magukról: <img alt="
Címkék: Vendégszerzők
Szólj hozzá!
Fantasy szerző
süti beállítások módosítása