Fantasy szerző

2021. október 14. 09:54 - Kami könyvei

VENDÉGSZERZŐK Kami könyvei fb csoportban 2021. Október

Sziasztok
Az utóbbi időben a Blogon is, de a Kami könyvei fb csoportban is egyre több szó esik szerencsére arról, hogy mennyi vendégszerző támogatását élvezi ez az aprócska, családias kis hely. Örömömre sokan adták áldásukat, egyben nevüket is ahhoz, hogy publikáljanak Kami könyveiben is; ezzel színesítve a palettát. Ami egyrészről jó, mert nem válunk egysíkúvá; másrészről nívós versekkel; én-történetek Töredékeivel; romantikus, már-már shakespeare-i magasságokkal is találkozhatunk ezen alkotások között.
Én érzem magam megtisztelve, amikor olvashatom őket sorra, és elmondhatom nekik is, de az olvasó közönségnek is, hogy kivételes tehetségek; különc; különleges személyiségek, mint talán én magam is; és vannak igencsak megdöbbentő írásaik, vagy épp olyan törékenyek, mint a pillangó szárnya. Sok jelzővel illethetném vendégszerzőimet, de ahányan vannak, annyira sokrétűek és élettel teliek.
Szeretném, ha most itt, elolvashatnátok a Bemutatkozásaikat is, alig néhány sorban; és ha egyszer eszetekbe jut ellátogatni Kami könyveibe; miattuk is tennétek, hiszen tényleg rendkívüli tud lenni, amit csinálnak.
Mondják el ők maguk miben jók és honnan érkeznek; ti olvasók pedig bátran gyertek be közénk, hogy találkozhassatok velük is és munkájukkal is. Még ha csak interneten is; kicsit amolyan virtuális Pilvax Kávéház módra.
Na lássuk; mit mondanak ők magukról: <img alt="

Címkék: Vendégszerzők
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamikonyvei.blog.hu/api/trackback/id/tr2716720526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fantasy szerző
süti beállítások módosítása