Fantasy szerző

2021. május 18. 16:14 - Kami könyvei

Kami könyvei fb csoport - Teljes Gázzal!

Sziasztok sziasztok

Kedves kis- és nagy olvasó közönség. Vers és Fantasy kedvelő nagy érdemű. Tisztelt publikum! Aki szereti a +18-as korhatár feletti dolgokat; sárkányok véres csatáit, durva szerelmi háromszögeket; keleti mitológiákat; mindezt egy kis offenzív jelenetábrázolással vegyítve; meg anime képekkel kicsit hangulat festve; és a felsoroltakon kívül, természetesen mindenki más; gyertek közénk. 

Kami könyvei fb újra üzemképes és várja olvasóit. Esetleg jöhetne egy-két verselő Lina, vagy amatőr írogató, aki még nem kiadott könyvekkel vagy nem nagy üzemben tolja. Őstehetségek; különc, alter figurák; anime/donghua kedvelők írók-olvasók; Light Novel szerzők előnyben :)

Gyertek olvasni első körben, aztán ha szerzősködnétek is; lehet róla szó; de ahhoz nem mindennapi dolgokat hozzatok a tarsolyban. Semmi konyhanyelv; semmi lineáris :) Szeretem a bonyolult verseket, történeteket. Az elvontakat, a művészieket. (Egy fiú egy lány összejön; ennyi; vagy egy fiú meg még egy fiú összejön;ennyi; nem feltétlen számít különlegesnek.) Jöjjenek inkább nem mindennapi dolgok; amiből nem áll 12 egy tucat a polcokon. Egy kis romantikusnál több kell. Legyen az vers vagy novella. Intim töltetek túlnyomó többsége sem számít különlegesnek; sem az LMBTQ-ra kihegyezett dolgok.

Absztrakt, de nem értelme-nincs sztorik, amiket szívesen feltöltenétek, megmutatnátok; vagy csak részleteket belőlük.

Ha csak írni jössz; de olvasni nem a többiek munkáit, az kizáró ok. Olvass is, és akkor a te írásaid is olvasásra kerülnek. Hatás-ellenhatás.

Kép forrása: Internet

by

Kami

 

Címkék: Kami könyvei
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamikonyvei.blog.hu/api/trackback/id/tr9316565018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fantasy szerző
süti beállítások módosítása