Fantasy szerző

2021. április 26. 13:48 - Kami könyvei

Ördög bújt beléd 1. - ÖRDÖG BÚJT

 

Zepen őrnagy elemelte a talajról Leila-t, és torkát szorítva tartotta egyre magasabbra az elnémuló lányt. De Lilith fia; nem saját maga Lilith volt, és túlbecsülte saját határait is.

 

Ahogy a billog átka utól érte; Zepen-nek megállt a szíve és visszaejtve a küszködő, vergődő nőt a talajra; rogyott szinte azonnal térdre. Ekkor újabb kihagyás után, megdobbant pulzusa újra. Végül megint nem.

 

A fehér amadeus már-már zihált és úgy érezte, bármelyik szívverése lehet; az utolsó; képtelen volt ebbe beletörődni. Öklét mellkasára szorítva kapott levegő után , és előre borulva erőszakolt ki magából néhány fullasztó köhögést, hogy kitáguljanak artériái. De maga is tudta. Már csak az időt húzza. Szívritmusa nem volt többet ütemezett, sem rendszeres; ahogy egymás után mondták fel a szolgálatot;először a jobb, majd a bal pitvarai; végül szívkamrái. Ezt követően keringése összeomlott; és elkékült az arca. Végül elhasalt a porban, mert tüdeje nem volt képes többé újra kitágulni.

 

Már csak Leila-t látta. Kezét, mint ha érte nyújtotta volna, de már talán csak maga is képzelte az egészet. Erőtlenül tette le fejét végül arccal előre, és lecsukta szemeit. Hát itt volt vége.

 

Ehren ekkor ért fölé; és bőszülten, rendellenesen reszketve a dühtől, mártotta saját hosszú karddá alakult fegyverét, a fehér őrnagy hátába. Ha nem lett volna elég baja; Zepen kikacagta Ehren-t, amiért a fekete astrokot nem érdekli az sem, hogy épp kileheli a lelkét. Nem. Ehren biztosra akart menni. Saját kezűleg is átdöfte szívén a kardot.

 

A fehér őrnagy nem tudta; Ehren; mire is számít. Hátha felugrik és esőtáncot lejt?

 

Örök riválisok. Még haláluk órájában is hússzor bökdösik át egymáson a kardot.

 

...

 

/Ördög bújt beléd 1. - Kami könyvei fb csoport/

 

Kép forrása: Internet

 

Szólj hozzá!
https://www.facebook.com/groups/342262133471081

A bejegyzés trackback címe:

https://kamikonyvei.blog.hu/api/trackback/id/tr5416513546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fantasy szerző
süti beállítások módosítása