Fantasy szerző

2021. április 25. 19:38 - Kami könyvei

Kami könyvei - Ördög bújt beléd

Sziasztok
Ördög bújt beléd  - Ördög bújt sorozat 1.
Ingyenesen tölthető, olvasható Kami könyveiben
Minden megosztást megköszönök!! Gyertek olvasni! �
Tartsatok velem, illetve két pokolbéli házammal, a Fehér Amatheus-sal és a Fekete Astrok-kal, és kísérjétek figyelemmel, ahogy a Fehérek kegyvesztettekként; egy puccs után, száműzetnek a föld felszínére a Pokolból. Mellkasukon egy örök billoggal,az Asilos kővel, ami épp oly törékeny, mint egy kvarckristály, és pont annyira teher, hogy gyenge pontjukká válik, egy háború előestéjén.
A Fehérek, szívükben a Feketék iránti gyűlölettel; amiért nem segítettek az Ördögkirály letaszításában; eltökélik hogy hamarabb találják meg az Ördög vasvilláját,
Az egyetlen olyan fegyvert, ami visszajuttathatja őket, az Ördög kegyeibe, mielőtt még a Feketék háza, végső csapást mérhetne áruló fajtájukra.
Az Ördög Vasvilláját ellopták, s aki hamarabb szerzi vissza neki hatalmának forrását; birtokolhatja el, az Ördögkirály kegyelmét.
A Tét magas, amelyik ház alul teljesít, nem kap több esélyt az életben maradásra.
De hogy ki lopta el a fegyvert és miért, és hogy a Fekete szárnyú Ehren, vagy a letépett szárnyú, árulásáért megbillogzott, Zepen, lesz e a gyorsabb, és csak ugyan visszajuttatják e az Ördög kezére, minden bajok okozóját, vagy a végén másként döntenek?
Dönthetnek egyáltalán bárhogyan is?
Amikor a fegyver öntudatra ébred, nem lesz másra szüksége, csak egy áldozati bárányra, aki forgatója lehet. Talán vissza lehet fogni, észérvekkel.
/Vicceltem. /
Köszönöm, ha olvastok
by
Kami

 

Címkék: Kami könyvei
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamikonyvei.blog.hu/api/trackback/id/tr3516512730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fantasy szerző
süti beállítások módosítása