Fantasy szerző

2021. április 25. 19:43 - Kami könyvei

Kami könyvei - Hogen Monogatari

Sziasztok
HOGEN MONOGATARI - HOGEN sorozat 1.
Minden megosztást megköszönök!! Gyertek olvasni! �
Egy Varjútengu,
Egy Rókaszellem,
Egy boszorkány
Két bosszúszomjas császár, akik csak azért születtek újjá, gonosz szellemekként, hogy megrontsák a világot is, ha kell, csak hogy kiirthassák egymást végleg.
A bosszú, sosem alhat örök álmot, amíg a felek, el nem rendezték egymással függő ügyeiket.
Egy évszázadokkal ezelőtt elkezdődött háború befejezése, ahol már csak egy utolsó boszorkány leszármazottja harcol; az emberek oldalán. De ő a végsőkig...
Ó. Mondtam már, ki ő? �
Kriszta, a magyar boszorkány
( Go-Sirakava és Szutoku legendája újraéled.)
Amikor Kriszta az éjszakákat járva különleges katana kardjaival gonosz yokai szellemekre vadászik még nem is sejti, hogy egyszer visszájára fordulnak a dolgok és olyan üldözött válik belőle is, mint saját áldozataiból. Nem hogy egy nagyhatalmú varjútengo, Agato, szemet vet rá, hogy saját céljaira felhasználja, de üldözőbe veszi egy rókaszellem is, Go-Sirakava, aki bosszúhadjáratba kezdett a Földre visszatérve, hogy megkísérelje megállítani egykori riválisa álmokfutását.
Sirakava; ugyan Agato miatt érkezett, mert amíg a férfi él, nem léphet be a Hat út egyikére sem, hogy örök nyugalomra leljen; azonban nem kerüli el a figyelmét a varjútengo különös pártfogoltja sem. Egy szellemekre vadászó lány, aki katana kardjaival épp olyan yokai szellemeket zár el a halandók világában, amilyen maga is.. Go-Sirakava ösztönei egészen új utakra terelődnek, amikor Krisztában fedezi fel régen elvesztett kedvesét, akit maga bocsájtott áruba; a hatalomra jutás érdekében még a 12. században. Megérezve egykori szerelme Nalinien, Krisztába költözött lelkét; nincs amit meg ne tenne, annak érdekében, hogy újra visszakapja. Vadászni kezd Krisztára, hogy magáénak tudja, amit egykoron el kellett veszítsen, a trónra jutás érdekében és nem nyugszik bele, hogy a lány mellett legnagyobb riválisa foglaljon helyet. A vadászat, hajtóvadászattá alantasul és a varjútengo marad a lány egyetlen szövetségese; egy olyan világban, ahol hatalmas Hebi szellemek és hegyméretű Okamik szabadulnak egymásra és a világra. Koránt sem azok a yokai-ok, amiket Kriszta ez idáig könnyű szerrel elzárt, és az éjszakák oltalma alatt el tudott takarítani. Ezek a szörnyek valóban hatalmasabbnak és félelmetesebbnek bizonyulnak minden elvártnál és bármennyire értelmetlennek bizonyul is, Agato kénytelen lesz feláldozni még önnön céljait is, amivel tartozott egykori ellenségének, hogy megmenthesse azt a lányt, aki oly kedvessé vált számára.
Azonban sokszor a legnagyobb jóakarat is kevésnek bizonyul egy le nem rendezett bosszú oltárán és a halál, ami befészkeli magát közéjük, nem tágít addig, amíg egyiküket el nem ragadja végleg.
Köszönöm, ha olvastok
 
by
Kami
Címkék: Kami könyvei
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamikonyvei.blog.hu/api/trackback/id/tr3516512744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fantasy szerző
süti beállítások módosítása