Fantasy szerző

2021. május 01. 12:21 - Kami könyvei

Készülő Light Novel - IMA címmel

 Készülő Light Novel - IMA címmel

Kik beszélgetnek?

 

-          Nincs olyan halandó, akit meg ne szereznénk. Ha kell angyalbőrbe bújva is képesek vagyunk mind a heten arra, hogy az általatok kijelölt bajnokot megbuktassuk. Ha mi nyerünk, 50 évre újra mi fogjuk uralni a világot.

 

-          De ha nem; úgy 50 évre újra álomba szenderültök, mind a heten. Mi választjuk ki a hőst.

 

-          Rendben… - sziszegte Superbia kígyó módjára és belehajolt ellenfele arcába. – De jobb, ha tudatosítod magadban; nincs bűntelen ember. Álmunkból fölriasztva is megnyerjük a fogadást. Gyerekjáték lesz.

 

-          Azt majd meglátjuk.

 

-          Hozz akármilyen szabályt.

 

-          Az én feltételem, hogy angyalbőrbe bújjatok.

 

-          Az enyém pedig, hogy ne megint egy papot! Nincs semmi kalandvágy benned? Nevetségesek a bajnokaitok. Minden 50. évben egy szentfazék, vagy egy apáca. A feltételem tehát, ha mi angyalbőrbe bújunk, akkor ti nem választhattok egyházi embert.

 

-          Ha mind a heten megtámadjátok, az nem lesz fair play!

 

-          Az élet nem igazságos. – nevetett bele Superbia ellenfele arcába és kinyitotta nem létező szárnyait, hogy a magasba emelkedjen. Sötét hajú angyalszárnyas lénnyé alakult, hogy úriasan felülemelkedjen. Végül megfordult kétszer tengelye körül, hogy maró gúnnyal adózzon beszélgető társa előtt és fejet hajtott, mint egy büszke kalász. De már szélesre húzta félszeg mosolyát. -  Akkor?

 

-          Követelem a tisztességes játszmát!

 

-          Mint mindig. Mit is jelent ez pontosan?

 

-          A bajnokom nem lesz egyedül. Ez egyszer nem.

 

-          Ennyi? Unalmas vagy! De hogy lássátok ti is, milyen nagylelkű tudok lenni; ám legyen. Állíts bár száz bajnokot is; 1 év múlva itt találkozunk. Pizsamában gyere és készülj az újabb 50 éves álomra.  – húzta ki magát Superbia és nekirontott ellenségének csak hogy a frászt hozza rá. Amikor a hószín hajú férfi eltaszította dühében, újra a képébe nevetett és karcos grimasszal rásziszegett egy aprót, hogy megfélemlítse. Ezt követően visszalibbent kiindulási pontjába még a levegőben.  Angyalszárnyai suhogtak a hátra bukfenc közben ahogy végül újabb manőverrel egyenesen megindult lefelé a halandók világába.

 

Kép forrása: Internet

 

by

Kami

 

Címkék: Ima
Szólj hozzá!
https://www.facebook.com/groups/342262133471081

A bejegyzés trackback címe:

https://kamikonyvei.blog.hu/api/trackback/id/tr5116519070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fantasy szerző
süti beállítások módosítása