Fantasy szerző

2021. április 25. 19:54 - Kami könyvei

Kami könyvei - Follomon Sárkányai könyvek

Sziasztok
Follomon sárkányai trilógia
Ingyen tölthető, olvasható Kami könyveiben
Minden megosztást megköszönök!! Gyertek olvasni! �
Sárkányok repülése 1.
Sárkányok násza 2.
Sárkányok vére 3.
FÜLSZÖVEG
A Kilencélet Tőrének, mely kilencszer képes egy embert, vagy bármilyen lényt, visszahozni a halálból; egyszer egy éjszaka lába kél.
A tolvaj pedig épp annak a családnak a sarja, akiknek ősidők óta feladata megvédelmezni ezt a tőrt; hogy ne kerülhessen rossz kezekbe, és ne adhasson több száznyi évet; egyetlen embernek sem, öncélúlag.
A Tőrhordozók generációk óta ennek az egy családnak a leszármazottjai, olyan kiváltságosok, akiknek az Első sárkány; maga adta ezt az ajándékot, több száz évvel ezelőtt, amiért az akkori generációk elbújtatták a háború elől menekülő súlyosan sebesült, ember alakban bujkáló férfit. Az üldözött, maga az Első Sárkány volt.
Az Első Sárkány akkor túlélte sérüléseit, ennek a családnak köszönhetően; és elkezdte összeszedni szövetségeseit a sárkánykasztok, ősmágusok, Sárkánykígyók közül. Mindenkit, aki mellé állt egy trónfosztott sárkánynak; akit árulással taszítottak le trónjáról.
A Tőrhordozó generációk pedig emberként is támogatták ezt az újkeletű szövetséget, és közreműködve a Sárkánykirály lojális csapataival, indultak harcba oldalán, hogy az Első Sárkány visszaszerezze trónját.
Az ősi lény terve nem volt kevesebb, mint hogy egyesítse a Tőrhordozók különleges vérvonalát a sárkányokéval. Ki is jelölte a Fehér sárkányokat; a sárkányfajok közül; akik hozzá a legközelebb álltak; hogy rendezzék meg a Tőrhordózók családfejének eltűnését.
Ha a családfő eltűnik; utódai végre önálló lábakra állnak, és végre tőrhordozókká válhatnak.
Az utódok pedig kiváló táptalajként fognak szolgálni a fajok egyesítésre.
Azonban a két utód; Shellong és Shila; minderről egészen másként vélekedik. Shellong ellopja a tőrt, és eltűnt apja keresésére indul.
Nem hajtva fejet egyetlen királynak, vagy sárkánynak sem, nem vállalva az anyai szerepeket a vérvonal egyesítés érdekében.
Csak hogy a Fehér sárkányok elől nincs menekvés, balga aki azt hiszi, egy ilyen ősi lény képes a megbocsájtásra vagy kegyelemre.
Mielőtt azonban a sárkányok áldozatává válna, a Tőrhordozó Shellong segítségére egy férfi siet. A férfi Lord-nak nevezi magát, és ha kell, még a legádázabb fehér sárkánnyal is szembe száll, csak hogy elpusztíthassa az átkozott, gyilkos természetű lények egyikét.
Shellong azonban úgy keríti hatalmába a Lord szívét; mint a fehér sárkányok új vezérének, Follomonnak a szívét és semmi sem lesz túl szégyenletes eszköz annak oltárán, hogy ki bitorolja el a Tőrhordozók vérvonalát.
Köszönöm, ha olvastok
 
https://www.facebook.com/groups/342262133471081
by
Kami
Címkék: Kami könyvei
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamikonyvei.blog.hu/api/trackback/id/tr2316512760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fantasy szerző
süti beállítások módosítása